vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
manic-panic-flash-lightning-40-blekningskit-100670-1
manic-panic-flash-lightning-40-blekningskit-100670-2
Gör ditt hår redo för en transformation som heter duga med detta fantastiska blekningskit! Kittet innehåller allt du behöver för att göra det redo för vad som komma skall i färgväg. 

Innan du använder någon Manic Panic® Semi-Permanent Hair Color, ljusa upp ditt hår med Flash Lightning® Bleach för att få den mest intensiva färgen. Ett blekningskit räcker för kort hår av genomsnittlig tjocklek upp till 4 inches i längd. Flera kit kommer att krävas för längre hår - ungefär ett kit för varje 10 cm av hårlängd.

Hur många blekningssatser behöver jag?
  • Kort hår (10 cm): 1 kit
  • Medellängd (20 cm): 2 kit
  • Långt hår (30+ cm): 3+ kit

Att bleka håret innan färgning är det viktigaste steget när man använder Manic Panic hårfärg|

Resultaten varierar från person till person. Observera att handskar och mössa finns inuti blandningsskålen. Applicera inte på hår som permanent färgats svart. Längden på behandlingstiden beror på hårets färg och kondition.

Under behandlingen:
Se till att kontrollera ditt hår var 10:e minut efter applicering för att utvärdera hur mycket färg som har lyfts. För att göra detta, torka bort lite av blekningen på det område du vill kontrollera och dra försiktigt i stråna för att säkerställa att det inte bryts av. Om ditt hår inte är så ljust som du vill ha det, och det inte bryts av, applicera blekningen igen och fortsätt behandlingen. Schamponera noggrant ditt hår efter att du har avslutat behandlingen med PREPARE TO DYE® Clarifying Shampoo två gånger för att säkerställa att håret är riktigt rent. Använd inte balsam innan du använder Manic Panic färger.
Art.nr 100670-1
Kopiera OK

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar