Till toppen
Visa hela beskrivningen

Hårfärg

Det finns inget som lyser upp tillvaron lika mycket som starka glada färger. Speciellt med färgat hår. En ny hårfärg kan komplettera en maskeraddräkt på flera härliga sätt. Dessutom går flera av hårfärgerna du hittar hos Partykungen enkelt att tvätta bort med vatten och schampo. Så om du känner för att vara en Harajuku-tjej under en helg med rosa hår, och en Cruella de Ville nästa har du kommit till den rätta platsen.

I vårt sortiment finns färger som guld och silver som kan användas till en rad olika utklädnader. Vi har spray som du kan spraya både i håret och på kroppen. Tänk vilka kreativa mönster du kan skapa på armar och ben som får dig att sticka ut från mängden! Utomjordingar, robotar och discodrottningar är några andra exempel där dessa färger kommer till bra användning. Självklart är vårt produktutbud inte komplett utan UV-färger. Dessa hårsprayer är helt osynliga i dagsljus och under vanliga lampor. Men under UV-lampor och i blacklightmiljöer, som på nattklubbar, lyser de klart och tydligt för alla att se.

Känner du för att vara lite extra våghalsig kan du spraya håret med flera olika färger i stället för bara en färg. Det blir inte någon utmaning för dina vänner att hitta dig ute på krogen.

Filter

Visar 29 produkter
castle