Hårfärg

Köp hårfärg online och gör något utöver det vanliga nästa gång det är fest! Hårfärg är faktiskt svårslagbart om du snabbt vill åstadkomma en dramatisk förändring av ditt utseende. Det är inte bara andra som kommer att uppfatta din nya stil, att byta hårfärg blir lite som att ta på sig en mask. Om du gör det inför en fest kan du vara säker på att det kommer att förhöja din partykänsla. Det är superenkelt att beställa hårfärg online och här hos oss på Partykungen kan du välja mellan ett stort antal nyanser och produkter.

På Partykungen har vi aldrig bangat för det mest extrema! Det märker du inte minst på vårt utbud av hårfärger i extra starka kulörer och lysande neon. En modern hårfärg kan även reflektera UV-ljus och göra dig till det självklara blickfånget på dansgolvet. Är det inte din grej att vara den som syns mest på en fest? Då kan du istället välja hårfärg och andra produkter som höjer festkänslan utan att ta över fullständigt. Vill du bara ha lite extra glans och glamour till din naturliga hårfärg kan vi rekommendera en glitterspray som åstadkommer just det i en handvändning.

Att använda hårfärg på maskerad är en klassiker. Våra färger passar att användas tillsammans med de flesta maskeraddräkter. På så vis kan du sätta pricken över i:et och få till en klockren outfit. När det gäller vissa populära karaktärer som passar på maskerad spelar faktiskt håret huvudrollen. Tänk dig Jokers gröna hår eller Cruella de Villes svart-vita. Föredrar du cosplay och en harajuku-inspirerad outfit är slingor i lila och rosa nästan ett måste.

Du behöver inte välja mellan att ha peruk eller hårfärg, de brukar gå utmärkt att kombinera. Vem har sagt att prinsessan Rapunzels långa hår måste vara blont eller att jultomtens skägg måste vara vitt? Om du tänker kreativt kring det här med hårfärg kan du ofta få till en wow-effekt och skapa något som ingen sett förut. Kanske Gandalf Blå istället för Gandalf Grå, för att ta en känd figur ur Sagan om ringen. Alla som fattar kopplingen kommer att skratta åt din finurlighet.

Hos oss hittar du även set med flera olika färger som du kan blanda för att få ihop en helt unik nyans. Vill du åstadkomma den perfekta matchningen med ett klädesplagg eller en accessoar är det här helt rätt väg att gå. Det är dessutom kul och kreativt att blanda sin egen hårfärg. När det gäller flera av produkterna du hittar i vårt sortiment kan du lätt påverka styrka och nyans på din hårfärg genom att helt enkelt ha produkterna olika länge i håret. Testa gärna hårfärgerna innan en viktig fest så att du vet hur resultatet blir.

Vi har hårfärg med riktigt många användningsområden som inte bara kan användas på just hår. Du kan färga områden på kroppen om du till exempel vill förvandla dig till en metallskimrande robot eller en rödhudad kräfta om det är en kräftskiva på gång.

Förr var det krångligt att applicera hårfärg i form av slingor. Nu kan du göra det på ett snabbt och lekfullt sätt med hjälp av hårkritor eller spray. Det är produkter som ger dig god kontroll och det är lätt att få precis det resultat som du är ute efter. Är ni två eller fler som ska på färgglatt kalas kan ni naturligtvis hjälpa varandra.

Hårfärg för festen ska vara lätt att ta bort. De flesta hårfärgerna du hittar hos oss sitter fast ordentligt men är samtidigt väldigt enkla att avlägsna med vanligt schampo och vatten. Det har den stora fördelen att du kan vara mer extrem och välja en stark hårfärg eller till och med göra slingor i flera olika färger. Nästa dag kommer du att se ut som vanligt igen. Självklart har vi även blekningskit och produkter som ger ett semipermanent resultat. Köp hårfärg som passar utifrån vad du vill uppnå här på Partykungen.

Våra leveranser är riktigt snabba, men det är onödigt att vänta till sista ögonblicket. Köp hårfärg online i förväg så att du är redo om du skulle bli bjuden på fest med kort varsel eller bara får feeling för förändring.
Läs mer