vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Marabou

Mmmm, Marabou... Vem i Sverige älskar inte Marabou? Förmodligen har du en favoritsmak som alla oss andra. Lakritschoklad till den svåra, Schweizernöt till pappa och frukt och mandel till mormor. Klassiska chokladkakor är dock inte allt du kan avnjuta från Marabou, nej det finns mycket mer än så. Gör plats i magen för Oreo bites, överraska farfar med en låda Noblesse eller skäm bort din älskling med hjärtformade chokladpraliner!

Hos oss på Partykungen kan du såklart hitta mängder av smaskigt godis från Marabou, men inte bara de vanliga chokladkakorna. Här finns dessutom massor av extra, som gigantiska chokladkakor (såna där enorma chokladkakor du aldrig vinner på nöjesparken). Eller extra små munsbitar för de där stunderna då du verkligen behöver något gott. Köp Marabou online från oss och fyll skafferiet för knapra tider.

Tar det emot att springa iväg till mataffären för att inhandla veckans viktigaste – godis? Ja då kan du lugnt sitta kvar i sängen/soffan eller var du nu befinner dig. Kolla igenom vårt stora utbud av Marabou online och klicka hem ditt godisförråd på nätet. Inom kort kommer leveransen som mer kan liknas vid julafton.

Marabou är svenska folkets favoritchoklad och stoppas flitigt ned i kundkorgen efter varje besök till matbutiken. Känner du igen dig? Du har inget att skämmas för. Har man någon gång stoppat en chokladbit från Marabou i munnen, låtit den smälta på tungan och känt den nästintill paradisiska upplevelsen, är det svårt att inte ta en bit till. Dock har det inte alltid varit så lätt att lägga händerna på en Marabou chokladkaka. I början av företagets era, under början av 1900-talet, var Marabou ett lyxmärke och erbjöd choklad endast åt de förnämsta. Sedan kom den geniala uppfinningen - det rullande bandet och priserna sänktes rejält. Folkets choklad var ett faktum.

Glöm äckliga drinkar och stökiga dansgolv. Hemmakväll med skålarna fulla av chips, choklad, sega godisar och något gott i glaset låter som en betydligt bättre idé. Dessutom slipper du hemsk baksmälla. Det är smidigt och bekvämt att kunna shoppa ditt favoritgodis direkt på nätet. Samtidigt har du möjlighet att klicka hem andra roliga prylar från Partykungen. Förgyll hemmakvällen med roliga godisskålar, festliga glas och obskyra sugrör. Sedan är det bara att fylla bägarna till bredden med olika chokladpraliner från Marabou och kalla det chokladprovning.

Du kan enkelt beställa Marabou online från oss. Se till att lägga beställningen ett par dagar innan godisfesten så du har allt gott hemma inför lördagen. Och kom för guds skull ihåg att bestämma vilka filmer ni ska se i förväg så slipper ni bråket framför TV:n.

Hos Partykungen hittar du allt för partyt, soffpartyt alltså. Ladda skålarna fulla med Daim, Twist och Non Stop. När vi på Partykungen får din beställning ser vi direkt att det är brådskande (vi snackar ju om choklad!) och ser till att skicka iväg leveransen så snabbt som möjligt.
Läs mer