vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Marvel

Släpp fram din inre superhjälte och rocka loss rejält eller rädda världen på ett kalas till de kultiga Marvel-figurernas ära! Marvel var från början ett amerikanskt serieförlag som gjorde historier som utspelar sig i Marvel Universe. Dessa serier, som varit populära sedan 1960-talet, har även gett upphov till en stor mängd filmer om superhjältar som idag är populärare än någonsin. Det bästa är att de flesta superhjältar inte är några surmulna ensamvargar utan att de älskar att slåss mot ondskan och gå på fest i grupp. De är indelade i olika gäng, som The Avengers, och därför är det extra kul med fester som har ett Marvel-tema. Det blir helt enkelt en fin gemenskap, superhjältar emellan! Det finns också massor av information om Marvel online som du kan låta dig inspireras av.

Alla superhjältar är unika och har speciella förmågor och personlighetsdrag för att sticka ut, inte bara bland vanligt folk, utan även i kretsar av likar i färgglada dräkter. En Marvel-dräkt tar fram dina starkaste sidor, ja att bara ta på sig en kostym brukar ge extra partykrafter! Ett Marvel barnkalas har alla förutsättningar att bli en stor succé. En Marvel maskerad är också ett trevligt upplägg för en fartfylld fest. Våra Marvel-dräkter finns för både barn och vuxna och i olika prisklasser. När du klickar på en dräkt ser du vilka storlekar du kan välja mellan. Ibland kan ett magiskt vapen som en handske eller sköld lyfta en outfit ytterligare ett snäpp! Glöm för guds skull inte Marvel-masken, ingen ska kunna avslöja din riktiga identitet!

På en Marvel maskerad eller en annan fest med Marvel-tema kan du skapa en miljö där det mesta har en look inspirerad av de coola figurerna. Inspireras av deras historier som ofta handlar om att hjälpa oskyldiga som drabbats av onda makter. Vi har till exempel bordsdukar, tallrikar, lampor och folieballonger som kommer att bidra till den speciella atmosfären! Många Marvel-saker är av så bra kvalitet att du kan använda dem på fest efter fest. Vi har också engångsartiklar som gör att du slipper oroa dig för disk och små olyckor när Hulken, Wonder Woman, Spindelmannen och de andra gjort upp en gång för alla med festens superskurkar.

Om du har en ung hjälte eller hjältinna hemma är en Marvel-dräkt den ultimata presenten. Här hos oss på Partykungen hittar du även en massa andra prylar och souvenirer som passar till gåva åt någon som älskar en viss superhjälte. Eller är det så att du själv skulle uppskatta att dricka ditt kaffe på morgonen ur en mugg som är tydligt inspirerad av din favoritsuperhjälte? Då ska du inte vänta utan passa på medan vi har den i lager!

Köp grejer inspirerade av Marvel online! Ett större sortiment av Marvel-saker än det vi har här på Partykungen är svårt att hitta i Sverige. Vi har dessutom riktigt låga priser på prylar som kommer att hjälpa dig att ordna ett kalas värdigt små och stora superhjältar.
Läs mer