Maskeraddräkter på Bokstav L

L är en fantastisk bokstav när det kommer till maskerad, kanske en av de bästa. Titta bara på Lady Gaga som har en maskerad varje dag! Om du är ett fan så kan du självklart hitta en maskeraddräkt på temat Lady Gaga här på L, konstigt vore det väl annars.

Utöver artisten finns här allt från legogubbar och liemän, till lejonkostymer och läkare. Eftersom maskeradkostymerna finns i alla storlekar, från baby till vuxen, så erbjuder bokstaven L en lyckad maskerad för alla sorter. Pappa Legolas kan nu ta med sig mamma Laa-Laa från Teletubbies samt sonen Sir Lancelot och bebisen prinsessan Leia till maskeraden – en garanterad succé för hela familjen! Eller kanske pappa som lejon och lilla barnet som lamm för att öka spänningen lite? Ni kan också testa pappa som livräddare och mamma som legozombie. Kombinationerna och kostymerna på L är oändliga!

Med ett enormt utbud av varianter och storlekar hittar du alltid någon kostym på L som passar, att det dessutom är riktigt bra priser på kostymerna är en bonus. Lite Lättare, Lite Lustigare, Lite Lyckligare – Lite mera L!
Läs mer