vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Bokstavsdräkter

Det finns massor av olika teman att välja bland när det är maskeradfest på gång. För att nämna några är 80-talsmaskerad, hippiemaskerad eller tv- och filmmaskerad oerhört roliga och populära teman att ha på sin fest. Men varför inte göra nästa maskeradfest till en rolig utmaning genom ett bokstavstema, det vill säga att alla gäster ska klä ut sig till något som börjar på exempelvis bokstaven B.

Då kan alla möjliga slags karaktärer dyka upp på maskeraden! Tänk dig reaktionerna när Batman gör en tuff entré in till festen och går direkt fram till en Banan. Och titta, där sitter en Bebis och pratar med en skiva Bacon och en Biskop. Och tänk dig då resten av bokstäverna i alfabetet vad som kan hända och vilka figurer som dyker upp på maskeraden!

Blir det ett roligt bokstavstema på nästa maskeradfest har du kommit till rätt sida – Partykungen är ju partyexperterna med stort P. Här hittar du flera hundra maskeraddräkter sorterade från A till Ö som gör det lätt och smidigt för dig att hitta vilken bokstavsdräkt du ska ha på maskeradfesten.
Läs mer