vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Maskeraddräkter på Bokstav M

M som i maskerad, eller hur? Välj ett roligt och nytänkande koncept nästa gång du planerar att arrangera en maskerad och ha bokstaven M som tema under hela festen. Det är ett väldigt bra alternativ, speciellt om man har bjudit många, då temat är så pass brett samtidigt som det blir stor variation bland gästerna. Det finns många maskeraddräkter på bokstaven M hos Partykungen med alltifrån kända personer, populära fantasifigurer och diverse vardagliga yrken till god mat och omtalade filmkaraktärer.

Kostymerna kommer i alla dess färger, former och storlekar, där flera klassiska alternativ blandas med lite mer unika dräkter. Dessutom går kostymen troligtvis att använda i maskeradteman i andra sammanhang. Det finns alltså något för alla smaker. Oavsett om du väljer att vara en militär, Mimmi Pigg eller varför inte en munk, kan du bereda dig på en kväll fylld av roliga konversationer om val av utklädnad.

Partykungen erbjuder roliga förslag som alla går under temat M, så välj din favorit och gör dig redo för en maskerad fylld av variation.
Läs mer