vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
mamma-mia-rosa-maskeraddrakt-1
Kundbild
kb-mamma-mia-lyserodt-kostume-2
Kundbild
kb-mama-mia-rosa-maskeraddrakt-3

Mama Mia Rosa Maskeraddräkt

649,90 kr

Välj variant

Komplettera med

Res tillbaka till sjuttiotalet och charma publiken fullständigt klädd i denna urtjusiga högkvalitetsdräkt! Dräkten är tillverkad av plysch, tyll och satin som varvas med välgjorda silverdetaljer. En klar vinnare i maskeraddräktstävlingen!

Mama Mia Rosa Maskeraddräkt inkluderar en överdel, ett par byxor och ett bälte.

Överdelen är tillverkad av rosa plysch med matchande tyllärmar och ett silverfärgat, glansigt parti på magen. Längst ner sitter en bred, rosa satinvolang bet ett silverband längs kanten. Ärmarna är puffiga och smalnar av i ett brett textilparti med knäppning längst ner. Den uppvikta kragen är tillverkad av rosa satin med silverkant. Längs det silverfärgade mittenpartiet löper glänsande, rosa partier med silverknappar.

Byxorna är tillverkade av rosa, stretchig plysch med en resår i midjan för bra passform. Längst ner på vardera byxben sitter 3st breda satinvolanger med silverkanter.

Bältet är brett och tillverkat av ett rosa, glänsande material med silverkanter. Framtill sitter ett matchande, stort och rektangulärt spänne.

Smycken och skor ingår ej.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså.
Art.nr 33485
Kopiera OK

Storleksguide

Omdömen

17

Frågor & svar

0

Kundbilder

2

Taggar