vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-2
Kundbild
kb-mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-3
Kundbild
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-4
Kundbild
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-5
Kundbild
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-6

Mama Mia Turkos Maskeraddräkt

649,90 kr

Välj variant

Komplettera med

Är det sjuttiotalsmaskerad så är det! Iförd den här supersnygga, blänkande kreationen kan du resa tillbaka några årtionden och charma hela publiken. Som om inte det vore nog är den av riktigt hög kvalié!

Mama Mia Turkos Maskeraddräkt inkluderar en överdel, ett par byxor och ett bälte. Överdelen är tillverkad av turkos plysch med matchande tyllärmar och ett silverfärgat, glansigt parti på magen. Längst ner sitter en bred, turkos satinvolang med ett silverband längs kanten. Ärmarna är puffiga och smalnar av i ett brett, silvrigt textilparti med knäppning längst ner. Den uppvikta kragen är tillverkad av turkos satin med silverkant.

Längs det silverfärgade mittenpartiet löper glänsande, silvriga partier med matchande knappar. Byxorna är tillverkade av turkos, stretchig plysch med en resår i midjan för bra passform. Längst ner på vardera byxben sitter 3st breda satinvolanger med silverkanter. Bältet är brett och tillverkat av ett silverfärgat, glänsande material. Framtill sitter ett matchande, stort och rektangulärt spänne. Smycken och skor ingår ej.

Finns i storlekarna Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46).

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.
Art.nr 33487
Kopiera OK

Storleksguide

Omdömen

32

Frågor & svar

0

Kundbilder

4

Taggar