Maskeraddräkter på Bokstav J

Är det Halloween, maskeradfest, temafest eller bara dags för rollspel hemma så har vi kostymerna för dig! Här kan du hitta fantastiska, roliga, snygga, sexiga och läskiga dräkter som alla börjar på bokstaven J.

Är du ett Star Wars-fan som vill försvara galaxen och dess invånare så känns Jedi Knight kostymen som ett självklart val. Om du hellre vill vara skurk för en kväll är den uppblåsbara dräkten av Jabba the Hutt ett fantastiskt roligt val. Just denna är en uppblåsbar helkroppsdräkt som drivs av en fläkt. Den blir lätt en vinnare i Bästa kostym-tävlingen! Är du en serietidningsfantast så har vi kostymer som Jokern från Batman och Jor-El från Stålmannen. Andra karaktärer som är kul för henne är Djungel Jane från Tarzan, Jessica Rabbit, eller varför inte klä upp sig som den historiska Josefine, Napoleons första hustru, för en afton?

Självklart kan du även hitta maskeraddräkter för barn här. Barnen kan bland andra klä ut sig till vackra Jasmine från Aladdin, Josef från Bibeln och Julia från Shakespeares klassiska kärlekshistoria.
Läs mer