Maskotdräkter

Det är svårt att låta bli att le när en söt maskot välkomnar, peppar och skojar med besökarna i offentliga sammanhang! Alla barn dras som flugor till ljus när den kända maskoten dyker upp på djurparker eller nöjesfält, och erkänn, även som vuxen är det ju faktiskt ett ganska härligt koncept? Maskotar lyckas alltid skapa sammanhållning och engagemang hos både stora och små – oavsett om maskoten representerar ett fotbollslag, en restaurang, ett evenemang eller en stor nöjespark. Om du letar efter den perfekta maskoten att representera ditt varumärke har du kommit till helt rätt plats! Letar du istället efter den ultimata dräkten inför maskeradfesten? It's your lucky day, för Partykungens maskotdräkter passar alldeles utmärkt för maskerad- och temafester också.

Visste du att den första maskoten för OS dök upp år 1972 och föreställde en tax som hette Waldi? Därefter har allt från tvättbjörnar till vikingar och rentav en hybrid mellan apa, katt och fågel fungerat som maskot under evenemangen. Liseberg har i sin tur den kända Lisebergs-kaninen, Borås Djurpark har lejonet Leo medan Kolmården satsar helhjärtat på sina maskotar från Bamse-serien. Maskotar fungerar som en perfekt länk mellan arrangörer och kunder, för att inte nämna vilken glädje de sprider! I Partykungens utbud av maskotdräkter kan vi garantera att det finns en favorit för alla. Hur vet vi det? Tja, vi erbjuder kanske ingen apa-katt-fågel-dräkt men vi är ändå väldigt stolta över vårt generösa och roliga urval!

Partykungens utbud av maskotdräkter i djurform sträcker sig över alla kontinenter och ger dig stora valmöjligheter. Vad sägs om en maskotdräkt som föreställer ett djur från savannen i Afrika? Här hittar du en elefant, ett lejon och till och med en noshörning! Du får även möjlighet att anamma formen av en pingvin från Antarktis eller ett av alla spännande skogsdjur som finns i Sverige. Kanske en älg, räv, varg, björn eller kanin? Om du vill ta formen av ett lite mer exotiskt djur än så kan du hitta känguru-, panda- och hummerdräkter i vårt sortiment. Inom kategorin bondgårdsdjur kan du hitta massor av dräkter som föreställer exempelvis en tupp, ko, hund eller kyckling. Förutom vårt stora utbud av djurdräkter kan du givetvis också välja bland andra fantasifulla figurer i sortimentet. Vad passar bäst för ditt ändamål – en rolig snögubbe, en grönklädd pyssling eller en tuff ninja?

Partykungens maskotdräkter passar perfekt till fester, barnkalas, fotbollsmatcher, svensexor, möhippor, företagsmässor och mycket mer. Vi erbjuder maskotdräkter som gör att du eller en kollega fort och enkelt kan förvandlas till en rolig figur som symboliserar varumärket! Våra maskotdräkter passar dock precis lika bra att använda som komplett maskeraddräkt för en härlig temafest. Upptäck vårt breda utbud och hitta de mest fantasifulla och roliga maskotdräkterna online – till riktigt bra priser!
Läs mer