Meny

Matador Zombie Maskeraddräkt

199 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Zombie Sminkset

99 kr
Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona

Produktbeskrivning

Ur vägen alla halloweenfestgäster för här kommer matadorernas matador - Zombiematadoren! Den här tjurfäktaren är varken djur- eller människovän, han attackerar allt som rör sig! Folk kommer att fly som galna så fort de får syn på dig, iklädd denna skräckinjagande outfit. Härlig känsla, eller hur?

Matador Zombie Maskeraddräkt inkluderar en svart matadorhatt i tjock filt med tunna sidenband längs brättet. Ett vitt, blodstänkt linne med mjuk krage och en söndertrasad, delvis fastsydd, svart slips. Linnet har en öppning upptill på ryggen som stängs med kardborreband för lättare påklädning. En svart, öppen jacka med blodstänk och grå tygtrasor. Axlarna, de söndertrasade ärmarna samt kanten på jackan är prydda med guldbrodyrer och axelpartiet har en toffs i guld. Svarta, blodstänkta byxor med resår upptill och ben i olika längder varav ett ben ser trasigt ut. Längs sidorna på byxorna löper guldbrodyrer och på en sida finns en guldtoffs. Medföljer gör även en röd gördel i siden med resår baktill samt en röd sidenflagga med traseffekt, som sitter på en bas av tygklädd ståltråd. Skor, strumpor, peruk och smink ingår ej. Komplettera gärna med dessa för ett utseende som på bilden.

Finns i storlek Medium och Large.

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0