Visa större bild

Medeltida Gycklare Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 24
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Som en medeltida gycklare har du ett ansvar att underhålla din omgivning. Det är enkelt att göra med denna maskeraddräkt!

Denna gycklardräkt består av en svart och lila tröja med guldbjällror i kanterna och ett tygstycke för nacken. Det ingår dessutom ett par matchande byxor och en stor gycklarhatt, också den matchande med bjällror i ändarna.

Skor och käpp ingår inte i dräkten.

Storlek: One size

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Andreas för 6 månader sedan
    Dräkten var fin, men hatten var aningen för liten och inte riktigt anpassad till vuxna ansikten. Den gyllene "linjen" som skiljer den lila och den svarta sidan av hatten är i ett mycket hårdare material än resten, så man får ett ganska rejält skärsår i pannan efter att ha haft hatten på en hel kväll.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen19474 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle