Till toppen
Visa större bild

Meringue Crowns

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2232,1428571429
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
25 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Skoja till glassen med maränger i olika färger. Med rosa och vita toppar på glassen blir efterrätten ännu trevligare än vanligt, och trots den ovanliga färger har de den typiska, goda marängsmaken varje glassfantast suktar efter. De blir också snygga på tårtan eller bakverket!

Meringue Crowns är rosa och vita maränger i form av kronor. De kan användas som tillbehör och dekoration till glass, tårtor och bakverk. 

Levereras i plastpåse om 100 g.

Ingredienser: Socker, mjölkprotein, äggvitepulver av hönsägg, skummjölkspulver, syra: E330; arom, förtjockningsmedel: E140; surhetsreglerande medel: E526; färgämne: E120. Kan innehålla spår av mandel och gluten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55230 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle