Militärdräkter

Givakt! Med en militärdräkt på halloween, temafesten eller maskeraden är du redo för allting som står i din väg. Din dräkt och respektingivande närvaro kommer göra att du får gå före i toalettkön, få drinkar på löpande band i baren och det bästa av allt är att ingen kommer våga protestera när du har ansvar över Spotifylistan. Hela din aura blir tuffare när du drar på dig det välkända kamouflagemönstret, och med några svarta linjer över kinderna är din dräkt fulländad. På Partykungen kan du hitta militärdräkter för både barn och vuxna, för när det är maskerad finns det såklart inga regler om vem som kan klättra högst upp i hierarkin inom det militära. Det finns inte heller några regler för hur en militärdräkt ska se ut. Vill du ha klänning, jumpsuit eller helmundering? Det är helt upp till dig!

Tillhör du flygvapnet eller specialstyrkan? Är du en arktisk militär som fightas i kalla vinterlandskap, eller kanske en bestämd sergeant eller officerare vars ord är allas lag? Vi erbjuder militärdräkter av alla slag! Givetvis erbjuder vi även militärdräkter för halloween med lite läskigare inslag, till exempel en döskallekrigare. Alla våra dräkter funkar även utmärkt att komplettera med fejkblod, smink och accessoarer som förvandlar dig till en armézombie eller en militär som helt enkelt har gone loco. Vissa av våra dräkter ger dig till och med möjlighet att förvandlas till en militär från en annan tidsepok, eller från en känd film. Vi har massor av Top Gun-dräkter som ger dig looken av en flyghjälte från en av 80-talets största filmer.

Oavsett om du föredrar att vara läskig, snygg, verklighetstrogen eller om du vill bjuda på många skratt går det att hitta en passande militärdräkt från Partykungen. Möjligheterna är i princip oändliga om du är bjuden på en fest med militärtema. Använd din fantasi när du scrollar runt i vårt utbud och titta gärna på de tillbehör vi rekommenderar till varje dräkt. Med patronbälten, pilotglasögon, maskingevär eller dogtags kan din dräkt gå från väldigt bra till klockren! Vi garanterar hög kvalitet och mycket raffinerade detaljer som ger dig den rätta militärkänslan. Du kommer se ut precis som Sylvester i Expendables eller Arnold i The Predator, så kavla upp dina ärmar och ta dig dig an det ärofyllda uppdraget som militär.

Ha en riktigt rolig kväll, det är en order! Om du lyckas med uppdraget slipper du börja nästföljande dag med att göra 50 armhävningar och 100 situps innan solen ens gått upp. Så samla ihop din armé, dra på dig din häftiga militärdräkt, blanda drinkarna och njut av en ledig kväll i det militära, helt fri från marscherande och tandborstskrubbning av golv. Glöm inte bort att servera kvällens stärkande drycker ur de klassiska, gröna militärflaskorna!
Läs mer