Minikyl & Minikylskåp

En minikyl är perfekt i ett utrymme där du kanske annars inte skulle ha kostat på dig ha, eller fått plats med en vanligt kylskåp. För det är ju faktiskt livskvalitet att ha en kall dryck inom räckhåll på altanen eller övervåningen, i husvagnen, källaren eller i en lite friggebod. Här hos oss på Partykungen kan du också köpa en minikyl som är lämplig att ta med i bilen. En minikyl kan också vara avsedd för att du ska kunna hålla en lite finare dryck vid precis den temperatur som gör så att smakerna bevaras på bästa sätt.

Ett användningsområde för ett minikylskåp är att du kan koppla in en förlängningssladd och ställa ut den i trädgården. Då behöver du inte lämna solstolen eller utegruppen där ni sitter och festar bara för att det är dags att fylla på med ny dryck. Risken för att du ska snubbla på en tröskel eller vingla in glasdörren med en fin vinflaska minskar om du har en minikyl där det är fest. Ta det säkra före det osäkra och gå inte över ån efter öl, vin eller för all del kallt vatten.

Grejen med en minikyl är att den inte bara är praktisk utan även ett coolt designföremål som kommer att dra till sig blickar. Det gäller särskilt vissa av våra modeller. Det är riktigt schysst att kunna pimpa inredningen i ett rum med ett föremål som dessutom är så praktiskt som en minikyl.

En minibar är något vi oftast kommer i kontakt med när vi bor på hotell. Det är en del av hotellyxen att inte behöva gå ner till receptionen eller ut till en butik bara för att kunna dricka något som är gott och kallt. Nu kan du ta ett stort steg mot ett femstjärnigt gästrum genom att köpa en minikyl hos oss på Partykungen. Då behöver inte dina gäster famla sig fram till närmaste vattenkran om de vaknar av att de behöver återställa vätskebalansen.

I många länder där det verkligen blir varmt på sommaren är det tradition att servera öl och andra annan dryck som bokstavligt talat är iskall. Eller ännu kallare! Alkoholhaltig dryck kan ju faktisk bli kallare än 0 grader, utan att den fryser. Den härliga effekten, som verkligen är något för partyglada livsnjutare, kan du uppnå med en minikyl som ger dig riktigt kalla temperaturer. I en vanlig kyl blir det aldrig så kallt, och om du lägger en flaska i frysen kan drycken delvis frysa. I värsta fall exploderar flaskan i frysen om drycken innehåller mycket vatten som expanderar. Du behöver helt enkelt en minikyl för dryck om du vill dricka den riktigt kall utan att behöva spä ut den med smältvatten från isbitar.

Köp en mini-kyl online. Billigare och bättre minikylar än dem vi på Partykungen tagit in är svårt att hitta online. Förbered dig inför nästa värmebölja och beställ en minikyl pronto.
Läs mer
4 träffar