Minions Kalas

Filmen Dumma Mej med de roliga Minions är en av de populäraste familjefilmerna runt om i världen och det är speciellt populärt för barnen. De små figurerna Minions är kända för sina roliga personligheter och reaktioner. De pratar på ett speciellt och roligt sätt vilket gör att det är kul att titta på filmen oavsett hur gammal du är.

Fyller du eller ditt barn år så är ”Minions tema” för festen ett utmärkt förslag. Hos Partykungen hittar du flera olika tillbehör för att skapa en härlig stämning. Färgen gul genomsyrar filmen Dumma Mej. Gul står för bland annat aktiv, ljus, glad och energisk. Dessa betydelser stämmer också väldigt bra med filmen Dumma Mej och alla roliga Minioner.

Har du inte sett filmen så bör du se den minst en gång och det är väldigt stor chans att du blir så pass inspirerad av filmen att du vill fixa en spontanfest med Dumma Mej temat. Då kan du alltid vända dig till oss på Partykungen för att beställa dina maskeraddräkter, glas, ballonger och papperstallrikar - allt i roligt Miniontema!
Läs mer