vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Möhippa Dukning

Ingen möhippa utan middag! Jaja, vi vet.. det kan verka lockande att bara springa runt på stan och sälja kyssar, leka tramsiga lekar och göra pinsamma saker, men även den galna bruden och hennes crew måste äta mat! Vi har därför satt ihop ett sortiment som innehåller allt en brud och hennes "tribe" kan tänkas vilja ha för att middagen skall bli "möhippevänlig".

Hos oss på Partykungen hittar du ett stort utbud av snygga, roliga och rent av sjuka dukningstillbehör inte ens en mamma kan älska. Här hittar du bland annat snoppsugrör i naturliga färger, neonfärger eller i flera olika färger, bestick i form av snoppar, både gafflar, knivar och skedar, snygga engångstallrikar, dryckesglas, shotglas tillägnad bruden, penisdispensrar ni kan förvara såsen i, ölglas med motiv av strippande män, glasunderlägg med pinsamma brudfrågor på och mycket mycket mer.

Vi har helt enkelt ett stort utbud av de allra bästa dukningstillbehören du kan tänka dig. Här finns det något eller någonting för alla, inte minst för dig och ditt crew!

Gör dagen mäktigare än någonsin med hjälp av våra tillbehör till dukningen! Vi erbjuder ett stort sortiment med bara de bästa produkterna för dig och din bride tribe. Välkommen in att köpa dina dukningstillbehör online – snabbt, smidigt och billigt!
Läs mer