vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Möhippa Kläder

Att arrangera en möhippa till en blivande brud är ett roligt och ärofyllt uppdrag. Här har vi på Partykungen samlat ihop kläder som passar perfekt att använda på en möhippa men tänk på att det är brudens fest. Sätt henne i centrum och planera en fest som ni tror att hon skulle uppskatta riktigt mycket. Man behöver faktiskt inte alls vara så traditionell när det kommer till en möhippa, utan utgå från bruden och hennes intressen så kommer festen att bli riktigt lyckad. Finns det något som hon länge drömt om men inte hunnit göra ännu? Kanske gå en smink- eller matlagningskurs, hoppa fallskärm eller prova curling? Överraska också med något gott att äta och dricka. Antingen så lagar ni brudens favoritmat hemma eller så bokar ni bord på hennes favoritrestaurang.

Men nu ska vi snacka om kläder till en möhippa. Det är ju roligt att klä ut den blivande bruden lite så att det syns vem det är som ska gifta sig. En del tycker att det är kul att synas och höras och då kan ni verkligen gå all in. Varför inte med en vit maskeradbrudklänning med tillhörande slöja eller bara en vit slöja som det står "Bride to be" på? För den coola bruden finns söta strumpeband och för den modiga bruden finns en snoppkeps eller ett par snoppkalsonger. Ni kan också välja att sätta på den blivande bruden en t-shirt som det står "Bride" på eller ett ordensband med texten "Bride to be". Ett annat förslag är att fixa en mysig spakväll och då kan bruden få en fin morgonrock som det står "Bride to be" på och alla ni väninnor får varsin morgonrock som det står "Brides Besties" på. På Partykungen hittar du allt du kan tänka dig som behövs för att möhippan ska bli så rolig som möjligt och som du märker så finns det både snälla och söta dräkter och också lite mer roliga och vågade. Vad du ska satsa på beror på bruden!

Ge helt enkelt den blivande bruden en kväll som hon sent kommer att glömma. Planera möhippan i god tid och se till att bjuda in alla brudens väninnor så att alla kan det planerade datumet. Kläder till möhippan beställer ni snabbt och smidigt från Partykungen. Här finns ett brett ut bud av kläder och accessoarer till möhippan, alltid till låga priser. Välkommen att beställa redan idag! Och till sist, glöm inte att dokumentera möhippan. Sätt in de bästa bilderna i ett album och ge till bruden. Det kommer att blir ett fantastiskt minne på en oförglömlig kväll. Är det istället en svensexa du ska planera har vi så klart många häftiga kläder och accessoarer också till en sådan fest!
Läs mer