Till toppen
Visa större bild

Monopoly Cheaters Edition

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Inför spelkvällen är alla spända, förväntansfulla och laddade. Men sedan kryper det alltid fram att det finns människor i din närhet som försöker fuska sig till en vinst, även om de inte kan erkänna det. Då är det extra tacksamt att det finns spel som går ut på att fuska! Här handlar det om att fuska så mycket du bara kan och ändå klara dig undan. 

Monopoly Cheaters Edition är versionen för fuskare av det klassiska monopolspelet. Genom att exempelvis sno pengar från banken eller att ta bort motspelares hus eller hotell utan att de märker kommer du att belönas, men om du blir påkommen straffas du. Spelet är roligt och tilltalande som dessutom är den perfekta presenten till den som inte kan låta bli att fuska!

Om Monopoly Cheaters Edition: 
 • Antal spelare: 2-6 spelare
 • Rekommenderad ålder: Från 8 år
 • Regelspråk: Svenska
 • Spelplan, 6 spelpjäser, handboja i plast, 15 fuskkort, 16 chanskort, 22 lagfartskort, 16 allmänningkort, 16 hotell, paket med pengar, 2 tärningar, kassalåda och spelregler medföljer. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Tilde för 5 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46713 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle