monopol-the-big-bang-theory-1

Monopoly The Big Bang Theory

 499 kr  249 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Brukar du och dina kompisar samlas för spelkvällar, precis som gänget i The Big Bang Theory? Låt då nästa spelkväll gå i humorn och nördigheternas anda! Det här Monopolspelet är fyllt av ikoniska platser och föremål från den populära komediserien, såsom Sheldons spot i soffan, fysiklabbet och Amys tiara, så du och kompisarna kan känna att ni befinner er i Leonards och Sheldons lägenhet i Pasadena.

Monopol The Big Bang Theory är det klassiska spelet Monopol, men med tema av tv-serien The Big Bang Theory. Spelet går ut på att bygga kolliderare såsom superkollideraren Large Hadron Colldier i Schweiz som Leonard och Sheldon är stora fan av. De klassiska platserna på spelbrädet har bytts ut mot platser från serien, såsom Pennys lägenhet och cafeterian på grabbgängets jobb. Spelets poletter föreställer föremål ifrån serien, såsom Pennys vinglas och Rajs hund. Spelet är på engelska, kräver 2-6 spelare och passar från åldern 8 år. 

  • Språk: Engelska
  • Spelare: 2-6 st
  • Ålder: 8 år
  • Genre: Sällskapsspel, familjespel, brädspel