vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Monster Energy

Monster Energy

Monster Energy är energidrycken som sponsrar ett stort antal idrottare och hjälper dem hålla sig alerta under träningar och tävlingar. Behöver du också fylla på ditt energiförråd? Köp Monster Energy online hos oss på Partykungen till riktigt bra priser. Vi har också snabba leveranser för att du ska kunna få hem ditt energitillskott i ett kick.

Monster Energy är en amerikansk energidryck som tack vare sitt goda och stora utbud av olika smaker snabbt kommit att bli en favorit hos svenskar som behöver ladda upp inför en tuff arbetsdag, en natt med gaming eller en löprunda. Är du inte typen som gillar fysisk aktivitet men ändå är i behov av mer energi? Kanske har du suttit uppe och pluggat halva natten inför en tenta? Ja, då kan även du välja och vraka från Partykungens stora sortiment av smaker från Monster Energy.

Är du en kaffeälskare av rang som har svårt att tänka dig en vardag utan din kopp med kaffe på eftermiddagen men som ändå vill prova något nytt? Monster Energy har tagit fram flera smaker just för dig. Basen är kaffe som tillsammans med aminosyran taurin ger dig en njutbar stund där du kan återfå dina krafter och ladda dina batterier. Hos Partykungen hittar du Monster Energy online i flera goda kaffekombinationer. Vill du fortfarande servera ditt monsterkaffe i en kopp är det upp till dig.

Vi förstår om du blir helt såld på alla variationer av Monster Energy och vill ha ännu mer. Vilken tur då att våra snabba leveranser och låga priser gör det möjligt att antingen beställa flera smaker styckvis eller ett helt flak av din favoritsmak i ett svep!

Monster Energy har funnits och försett världen med lite mer energi sedan företagets grundande år 2002. Framförallt har motorsportvärlden sponsrats av drycken med det karaktäristiska M:et på burken. Från början hade alla smaker ett grönt M men idag förekommer logotypen i många olika färger. Oavsett färg eller smak på Monster Energy kan du vara säker på att drycken innehåller en väl avvägd mängd av de uppiggande substanserna koffein och ginseng. Som du säkert vet brukar koffein annars vanligen påträffas i kaffe och te. Ginseng är roten som mestadels odlas i Asien, där den traditionellt används just för sina uppiggande egenskaper. Den sägs även vara bra för immunsystemet. Här på Partykungen hittar du Monster Energy online både styckvis och i 24-pack.

Företaget Monster Beverage ligger bakom succén med monsterdryckerna men sedan år 2011 är det Coca-Cola Company som distribuerar Monster Energy i Sverige. Energidrycker är ju främst förknippade med en uppiggande effekt. Monster Energy har dock något för alla. Har du genomfört ett svettigt pass på gymmet och behöver återhämtning finns riktade produkter för detta. Du kan också välja om du vill ha Monster Energy med eller utan kolsyra samt skippa sockret för en mer hälsosam variant. Köp Monster Energy online här hos oss och få valfrihet till låga priser. Mer Monster Energy och mer energi till folket!
Läs mer