Visa större bild

Mördarclown Sminkset

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 35
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

I de yngre tonåren är det spännande att testa sina gränser och se vad man går för och kan stå ut med. Därför har du och ett gäng polare samlats för att titta på filmen "Det" och ni är mycket förväntansfulla, men lite nervösa.
En bit in i filmen kommer du på dig själv med att nästan inte andas. Du är livrädd och helt förstenad av skräck. Men du kan inte erkänna det för dina vänner. Och du vågar definitivt inte gå hem nu, helt själv. Så du väljer att stanna kvar. Vad du inte vet är att alla dina vänner tänker exakt likadant. Tänk om du går hem nu och möter din värsta mardröm längs vägen, i form av en mördarclown!

Mördkarclown Sminkset inkluderar en palett med tre färger: röd, vit och svart, samt en målarsvamp, en lösnäsa i rött, flytande latex för utformning av skavanker i ansiktet samt teaterblod för en extra läskig effekt.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Desiree för 2 år sedan
  Var mest ute efter näsan och tänderna. Men blev att vi använde sminket och de var ett misstag. Super dåligt och även om man hade på puder var färgen kladdig.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nesrin för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28333 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle