vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Morphsuits

Har du hört talas om morphsuits? Om inte är det dags att få upp ögonen för dessa helkroppsdräkter som täcker varenda centimeter av din kropp. Ja, till och med ansiktet döljs men självklart kan du andas bakom kostymen. Vill du vara lite extra hemlig på nästa halloween eller temafest är det alltså en morphsuit du bör satsa på.

Mimare och inbrottstjuvar har hittills varit de som främst använder heltäckande tighta kroppsstrumpor, men det börjar ändras tack vare nya och roliga varianter av morphsuits. Hos Partykungen hittar du enfärgade morphsuits online som gör att du smälter in i omgivningen om bakgrunden har samma färg som dräkten men också morphsuits som kostymer, olika flaggor om du vill klä ut dig till ett helt land, superhjältar, monster eller djur. Kort sagt kan du bli vem du vill när du kränger på dig en helkroppsdräkt.

Har du alltid drömt om en karriär som mimare och gatuartist? Vi kan hjälpa dig få den rätta stilen. Beställ ett par enfärgade morphsuits för att kunna variera föreställningen. Ena dagen kanske du sitter still och funderar på en bänk, medan du andra dagen utför avancerade ninjarörelser som skulle göra vilken smygande katt som helst avundsjuk. Du kanske inte bör sluta på ditt vanliga jobb men vi ser absolut potentialen i ett extraknäck. De flesta av våra morphsuits är tillgängliga i flera storlekar för att passa olika kroppar.

Om du ändå vill hoppa extraknäcket och bara klä ut dig på maskeraden finns alltifrån läskiga och klassiska halloweenutstyrslar i form av morphsuits, till betydligt mer barnvänliga alternativ. Att dra på dig en kroppsdräkt är ju dessutom sjukt tidsbesparande. Hela dräkten är ju i ett enda stycke och du slipper fixa frillan.

Bjud in polarna, arbetskompisarna eller familjen till temafest med morphsuits. Klädkoden är såklart denna kroppsstrumpa men vilken typ och vem dina gäster önskar klä ut sig till väljer de själva. Vem vet, ni kanske kan slå något slags världsrekord i flest olika morphsuitsdräkter på en och samma fest? Kommer det några barn kan det vara bra att veta att det såklart även finns morphsuits i mindre storlekar. Många gånger är dessa lite speciella då dräkten inte täcker hela huvudet som vuxenvarianten utan endast en del. Och behagar några att dyka upp utan dräkt kan du bli räddaren i nöden genom att beställa hem några extra morphsuitsmasker. Vi vet, det är lite fusk att inte bära hela strumpan men bär dina ickeutklädda vänner en sådan mask får de ändå dispens att komma in på ditt party. Nu vet du temat för nästa maskerad, frågan är vilken av alla varianter du bör välja? Kanske en superhjältevariant kvällen till ära? Det tål att tänkas på.

En viktig fråga är om du kan äta med dräkten på? Ja, det finns små hål strategiskt utplacerade bland annat i munhöjd för att du ska kunna äta och dricka. Behöver du gå på toaletten är det dock ett tips att kränga av dig hela dräkten före. Tack vare en dragkedjeförsedd ryggtavla går det enkelt och snabbt.
Läs mer