Hem
Teman Högtider Mors Dag 2023

Mors dag 2023

Mors dag är dagen då vi alla skall ta hand om våra kära mammor lite extra! När man pratar med dem i telefonen och frågar: "Hur ska vi göra, vad vill du ha, vad önskar du dig?" så säger hon alltid: "Snälla barn", men vi alla vet att det inte går att ge bort liksom.. eller gör det? Oavsett vad, vi på Partykungen har samlat ihop det ultimata sortimentet för alla världens mammor! Hos oss köper du vackra glas, mysiga filtar, ljus med betydelsefulla texter, gosedjur, vackra glaskaraffer och mycket mer!

I Sverige firar vi Mors dag den 26:e maj, och det är då vi tar lite extra hand om våra kära mammor. Varför inte köpa hem den perfekta klappen för att göra henne glad? Behöver du lite presenttips från experterna kanske? Ta vår ros i äkta guld till exempel. Tänk att kombinera den härliga presenten med lite äkta belgisk choklad och att hela familjen kommer och överraskar henne? Det vore väl härligt?

Vill du hellre överraska morsan lite lugnt och försiktigt kanske någon av alla våra 100-tals mjukisdjur kan vara något? Att ge bort ett gosedjur med texten: "Världens bästa mamma" är en bombsäker gåva som ingen kan tycka illa om.

Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra lill-mamsen glad på mors dag, för det är ändå mammas egna lilla "födelsedag" så att säga. Här finns en hel drös med perfekta mors dag-presenter, såväl roliga och personliga som billiga och dyra.

Hos oss hittar du härliga presenter och presenttips till mors dag! Vi har allt en mamma någonsin kunnat drömma om, så varför inte köpa några drösar med plastblommor som aldrig dör, en mysig filt med ärmar, eller kanske ett roligt kortspel hela familjen kan spela efter maten?

Välkommen in till Partykungen för att köpa den perfekta mors dag-presenten 2023 online – Snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer