Mors dag

Mors dag är dagen då vi alla skall ta hand om våra kära mammor lite extra! Men i vanlig ordning insisterar kanske mamsen att en present absolut inte är nödvändig - och där tycker vi att hon har fel. Därför har vi samlat ett fantastiskt utbud för dig som vill unna mamma en lite extra rolig present till årets Mors dag-firande!

När är mors dag 2024?


I Sverige firar vi Mors dag den sista söndagen i maj, vilket infaller på den 26:e maj i år (2024). Det är en dag då vi tar lite extra hand om våra kära mammor och visar dom hur mycket vi faktiskt bryr oss - för det är de värda. Det är en perfekt tidpunkt att köpa en present som kommer att göra henne glad och uppskattad!

Vad ger man mamma på mors dag?


Behöver du inspiration och presenttips från experterna för att hitta den perfekta gåvan till din mamma? Vi är här för att hjälpa dig! Ta vår ros i äkta guld till exempel. Tänk att kombinera den härliga presenten med lite äkta belgisk choklad och att hela familjen kommer och överraskar henne? Det vore väl härligt? Hos Partykungen har vi samlat ihop det ultimata sortimentet för att göra Mors dag speciell och minnesvärd för alla världens mammor! Hos oss köper du roliga mors dag-presenter, mors dag-kort, mors dag-ballonger och mycket mer!

Beställ egendesignade mors dag-presenter hos oss!


Kika in vår kategori för egendesignade prylar där mamma kan få sin "favoritbild" tryckt på ett gosedjur, tröja, mugg, flasketikett, ballong och MÄNGDER av annat kul! Det blir en personlig present där du får en unik chans att både uppskatta och samtidigt skoja med mamsen.

Hos Partykungen hittar du allt till mors dag 2024!


Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra lill-mamsen glad på mors dag, för det är ändå mammas egna lilla "födelsedag" så att säga. Här finns en hel drös med perfekta mors dag-presenter, såväl roliga och personliga som billiga och dyra.

Hos oss hittar du härliga presenter och presenttips till mors dag! Vi har allt en mamma någonsin kunnat drömma om, så varför inte köpa några drösar med plastblommor som aldrig dör, en mysig filt med ärmar, eller kanske ett roligt kortspel hela familjen kan spela efter maten?

Välkommen in till Partykungen för att köpa den perfekta mors dag-presenten 2024 online – Snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer

Populära Kategorier

Alla Kategorier