Hem
Teman Varumärken My Little Pony

My Little Pony

My Little Pony är de söta små färgglada hästarna som alltid har nya upptåg på gång. Det är snälla små krabater som tar hand om sina vänner. Gillar ditt barn My Little Pony? Hjälp till att sprida budskapet om god kamratskap genom att ordna en My Little Pony-fest för alla kompisarna! I vårt utbud av My Little Pony-saker hittar du allt från dekorationer till mysiga presenter och kläder.

Eftersom alla My Little Ponys har sin egen karaktär och unika egenskaper är det roligt om alla inbjudna tilldelas en viss ponny, men för att undvika ledsna miner kan det vara bäst att alla får välja själv. Hos oss hittar du klänningar som funkar fint på en My Little Pony-maskerad. Det går annars att kombinera olika produkter i vårt utbud för att skapa sin egen My Little Pony-dräkt. Som en heltäckande body i rätt färg, en peruk och lite teatersmink.

Genom att dekorera lokalen med My Little Pony-saker skapar du rätt stämning. Våra små ponnyer älskar själva att ställa till med kalas, så inspireras av filmerna! Serpentiner och My Little Pony-ballonger är en klassiker. Servera tårtor och bakverk på engångstallrikar så slipper du disken, plus att motiven är så söta!

Alla små ponnyer älskar att ställa till med fest och kalas, vanligtvis hjälper alla till med förberedelserna. Om det är barn du bjuder in får du nog stå för bakandet själv, men andra aktiviteter kan du med fördel inkludera redan i inbjudan så att de kan förbereda sig.

Talangjakt – Alla My Little Ponys har som sagt sitt eget specialintresse. Ta fasta på det och låt alla deltagare uppträda med något! De kan ju hitta på sina egna karaktärer utifrån vad de själva gillar. Sjunga, dansa, steppa eller trolla är något som många ponnyer gillar.

Fika – Okej, man behöver inte vara en My Little Pony för att fika, men de gör det verkligen med stil! Att gå på glassbar är något de alla uppskattar. Att baka och äta extra söta små bakverk är också något de gillar, gärna cupcakes med glasyr i olika färger.

Styla sig – My Little Ponys har en fantastisk man och svans som man gärna kan styla. Bunkra upp med roliga hårspännen, diadem och pärlor så håller sig festdeltagarna underhållna ett tag. Ett kul inslag är även om ni arrangerar ansiktsmålning så att varje pony kan få sitt “cutie mark” målat på kinden.
My Little Pony-piñata – På ett My Little Pony-kalas kan en piñata vara ett roligt inslag istället för en fiskdamm. Dela in i lag, alla mot alla eller några utvalda tävlingshästar. Du kan med fördel dela upp innehållet i färdiga My Little Pony-godispåsar så att det blir rättvist vid fördelningen.

Hos oss köper du alla My Little Pony-saker online. Du kan enkelt slänga ihop ett kalas eller en My Little Pony-maskerad som kommer älskas av alla små hästar. Om du är ute efter en fin present till en My Little Pony-älskare finns det både My Little Pony-dräkter, målarböcker och fina detaljer på temat att köpa här hos Partykungen.
Läs mer