Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Name it Frågespel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Name it är spelet för dig som älskar allt som har och göra med musik, film, kändisar, sport och länder. Frågespelet kommer dock i ett lite annorlunda format – här hör man frågorna istället för att läsa dem själv. Om man vill, ja då slipper man allt som har med regelläsning och poängläsning att göra då den interaktiva spelmästaren sköter allt! Det ultimata spelet att spela på förfesten, på familjemiddagen eller med mormor och morfar!

Name it Frågespel är ett superrolig spel som testar dina kunskaper inom allt mellan musik, länder och djur. Spelet innehåller cirka 400 stycken frågor i hela 25 stycken kategorier. Frågorna kan vara såväl enkla som svåra (beroende på vilken nivå du väljer), men är du duktig... då måste du gå på Expert-nivå väl?

Spelet kräver 3 x AA-batterier (medföljer ej) och innehåller en spelplan föreställandes en mikrofon med smash-buttons i olika färger, regler och instruktioner.

  • Ålder: 8-15 (beroende på vilken kunskapsnivå ni väljer)
  • Spelare: 2-5 stycken
  • Speltid: 20 min +
  • Språk: Svenska

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52235 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle