Till toppen
Visa större bild

Nerf Fortnite Super Soaker Vattenpistol

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att leka med vattenpistoler hör sommaren till! Det här coola vapnet är inspirerat av det populära TV-spelet Fortnite. Öppna locket, fyll på med vatten och överraska sedan dina fiender med en smygattack. De kommer att bli helt genomblöta! Vattenkrig är en kul aktivitet när du träffar dina kompisar eller på ett kalas.

Nerf Fortnite Super Soaker Vattenpistol är tillverkad i plast och är ca 25 cm. Tanken är lätt att fylla på och rymmer 218,8 ml. Tryck på avtryckaren och skjut iväg en vattenstråle mot målet. Rekommenderad ålder är 6 år.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ellinor för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54123 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle