Till toppen
Visa större bild

Nerf N ́strike Elite Dart Refill

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
89 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du och dina vänner stora fans av Nerf och dess alla utmaningar? Är ni många som spelar tar det lätt slut på skott väldigt snabbt, då kan det vara bra att ha med sig ett magasin till så att du kan slå ut alla de andra och ta hem segern lättare än en plätt! 

Nerf N ́strike Elite Dart Refill kommer som ett tolvpack med extra skott till ditt Nerfgevär. Hylsorna är självklart mjuka i skum med en orange träffyta som inte gör ont att bli träffad av. Ta enkelt med det i bältet eller i fickan så att du snabbt kan ladda om ditt gevär när skotten tagit slut. 

Säljs som 12-pack, detta refillpack passar alla N*Strike Elite-vapen och de flesta andra N-Strikevapen. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46238 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle