Nerf

”It’s Nerf or nothing” – en klassisk slogan vi minns redan från 70-talet. Nerf, för dig som inte lyckats hålla dig à jour, är ett leksaksmärke främst kända för sina färgglada skjutleksaker i mjuka material. Tyvärr går det inte att frångå att barn älskar allt som låter och skjuter. Nerf är dock en mildare variant av vapenleksaker och här kan du själv kolla in produkterna.

Den mest klassiska leksaken från Nerf är såklart en Shockwave eller Super Soaker. Dessa färgglada skjutvapen laddas med mjuka skumpatroner som inte gör ont att få på sig. Beroende på vilken strategi barnen har finns det Nerf-skjutvapen som skjuter extra långt, hela 27 meter. Andra vapen laddas med vatten och fungerar som vattenpistoler. När sommarens vattenkrig härjar kommer barnet bli överlägset med en Nerf Super Soaker!

Förutom vapen kan du även köpa andra smarta tillbehör från Nerf så som dekorationer och tillbehör till kalaset, exempelvis papperstallrikar och dukar. Här kan du även fylla på ditt patronförråd med fler pilar!
Läs mer