LEGO Ninjago Kalas

Ninjago är en mycket populär och framgångsrik tv-serie. Ninjago finns också som en animerad film och som videospel. Det är alltså inte så konstigt att byggsatser med Ninjago-tema från LEGO också blivit ruskigt populära. Ninjago handlar om en grupp ninjor som strider mot ondskan för att rädda den fiktiva världen Ninjago. En av krigsherrarna från den mörka sidan är Lord Garmadon. Han föddes som son till en mästare som tränande hjältarna i ninjateamet, och hans öde hade nog sett väldigt annorlunda ut om han inte hade blivit biten av Great Devourer. Men det var just vad han blev! Med bettet förgiftades han av ondska och snart blev han krigsherre för den onda makten. Men som i alla sagor kommer flera vändningar. Han blir nämligen av med giftet i sina ådror, men så blir han återupplivad igen i sin onda form. Ja, vi hänger faktiskt inte riktigt med i alla vändningar, men det vi vet med all säkerhet i hela världen är att ett LEGO Ninjago-kalas är ett superkalas.

Gillar du Ninjago så har du kommit helt rätt. Här har vi nämligen samlat att du behöver för att bjuda dina kompisar på ett häftigt kalas med Ninjago-tema. Börja gärna med att kolla in våra maskeraddräkter som förvandlar dig till en Ninjago-mästare. Komplettera gärna med ett ninja-vapen så att du blir en komplett ninja!

Vill du skapa en läcker dukning i Ninjago-tema finns bland annat papptallrikar och servetter som matchar temat. Runt omkring och över kalasbordet kan du hänga upp girlanger och ballonger med ninjor på. Det finns faktiskt också kalashattar med motiv från LEGO Ninjago. Ja, vi vet att en kalashatt kanske inte är en supercool accessoar om man är en ninja. En konformad pappershatt med ett snöre under halsen kanske inte ger den mest skräckinjagande känslan, men vi vet också att partyhattar alltid hjälper till att höja kalasstämningen. Och vi vet faktiskt också att ninjahjältar inte är rädda för något, inte ens för att lattja till det med partyhattar!

Vad ska man bjuda hungriga ninjor på då? Vad sägs om sushi eller dumplings? Det hänger ju ihop med Asien och det är ju därifrån ninjorna kommer. Men numera är ninjor ganska så internationella, så väljer du att servera pizza, varmkorv eller hamburgare så kommer ninjorna att tycka att det är lika toppen. Och så massor av snacks förstås! Alla gillar snacks, så också ninjor.

Lekar som passar bra på ett LEGO Ninjago-kalas är till exempel en träningsbana för ninjor. En ninja måste ju kunna balansera, hoppa högt, ducka snabbt, smyga och springa. Gör en hinderbana och utmana alla små ninjor på kalaset. Du kan också arrangera en skattjakt och låta gästerna följa ninjarelaterade ledtrådar för att hitta den stora skatten.

Hoppas att du har fått mycket inspiration till ett LEGO Ninjago-kalas och välkommen att beställa allt du behöver till kalaset på Partykungen. Här beställer du kalasprodukter med ninjatema enkelt online – alltid till bra priser och med snabba leveranser.
Läs mer