Nyårsdukning

Hummer, champagne, lyxiga desserter och räksnittar. Nyårsafton är dagen då vi alla slår på stort. Men glöm för allt i världen inte din nyårsdukning. När du väl slitit vid spisen hela dagen vill du förstås även presentera den lyxiga middagen på bästa sätt. Något du enkelt gör med våra fina tillbehör anpassade för nyårsdukning.

Här hittar du allt från silver- eller guldfärgade bordsdukar till partypinnar att sätta i drinkarna, men också isfacklor och konfettikanoner att smälla vid tolvslaget. Kanske har du bjudit in till en stor nyårsfest? Då vill du förmodligen slippa disken dagen efter, en dag då du garanterat hellre ligger i soffan och käkar pizza. Ett tips är att köpa hem snygga och nyårsinspirerade assietter, tallrikar, bestick och glas – allt i smart engångsutförande.

Hur sätter man en extra finess på det dukade bordet då? Vi har självklart snygga detaljer och dekorationer till din nyårsdukning, som små guldiga och silvriga stjärnor att sprida ut i bordets mitt eller tjusigt konfetti med texten ”Happy New Year”.
Läs mer