vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Nyårsdukning

Hummer, champagne, lyxiga desserter och räksnittar - nyårsafton är dagen då vi alla slår på stort. Men glöm för allt i världen inte din nyårsdukning! När du väl slitit vid spisen hela dagen vill du förstås även presentera den lyxiga middagen på bästa sätt. Något du enkelt gör med våra fina tillbehör anpassade för nyårsdukning!

Duka upp för nyår med pompa och ståt!


Här hittar du allt från silver- eller guldfärgade bordsdukar till partypinnar att sätta i drinkarna, men också isfacklor och konfettikanoner att smälla vid tolvslaget. Kanske har du bjudit in till en stor nyårsfest? Då vill du förmodligen slippa disken dagen efter, en dag då du garanterat hellre ligger i soffan och käkar pizza. Ett tips är att köpa hem snygga och nyårsinspirerade engångsartiklar!

Skåla i champagneglas


Självklart ska vi välkomna det nya året året med glädje och bubbel i handen! Därför kan det vara nödvändigt att kunna erbjuda ett champagneglas till dina gäster. För dig som inte vill ta chansen att dina fina kristallglas går i spillror är våra champagneglas i plast ett mycket säkrare alternativ. Klinga glasen och utför en skål - helt utan disk dagen efter!

Varför inte servera oxfilén på en papperstallrik?


Gruvar du dig inför berget av disk som väntar efter att ni avnjutit den ljuvliga middagen? Lösningen stavas: papperstallrikar! Ge dina gäster en smak av lyx på ett oväntat sätt. Låt den kungliga juvelen av kött möta den avslappnade charmen på den glammiga papperstallriken - en kombination av högklassig elegans och lekfull enkelhet.

Duka upp med festliga servetter


Servetter är en viktig del av dukningen och kan användas för att skapa en festlig och elegant atmosfär. För att addera en extra touch av glamour kan du välja servetter med silver- eller guldfärgade detaljer. Vik servetterna på ett kreativt sätt och placera dem bredvid tallrikarna för att skapa en snygg och inbjudande dukning.

Festliga dekorationer till nyårs-dukningen


Hur sätter man en extra finess på det dukade bordet då? Vi har självklart snygga detaljer och nyårsdekorationer till din nyårsdukning, som små guldiga och silvriga stjärnor att sprida ut i bordets mitt eller tjusigt konfetti med texten ”Happy New Year”

Guida gästerna till rätt plats med bordsplaceringar


En annan viktig del av nyårsdukningen är bordsplaceringarna. Genom att skapa en enastående bordsplacering kan du ge dina gäster en personlig och minnesvärd upplevelse. Ett sätt att göra detta är att använda namnskyltar eller placeringskort för att guida gästerna till sina platser. Du kan också överraska dina gäster genom att dekorera varje tallrik med en liten gåva eller en personlig hälsning. Detta kommer att visa uppskattning och omtanke, samtidigt som det ger en extra touch av elegans och festlighet till din nyårsdukning.

Nyårsdukning i guld eller silver


Varför ändra på ett vinnande koncept (eller snarare tema)? En klassisk nyårsdukning i guld eller silver ger alltid festen en känsla av lyx och flärd, samtidigt som det enkelt kan matchas med annan dukning i olika färger. Ladda upp med en champagneglas i guld, guldiga tallrikar, servetter och matcha sedan med bordsdekorationer, konfetti och annan nyårsdukning i silver för att få till en härlig mix som du själv väljer utefter eget tycke. Kom ihåg: Så länge det glittrar och sprakar så finns det inga rätt eller fel!

Hos oss hittar du all dukning till nyår 2024/2025


Nyårsfirandet är inte komplett förrän bordet glittrar likt fyrverkerierna i himmelen, så tveka inte på att kika in hela vårt sortiment för festliga champagneglas, tallrikar, assietter, bordskonfetti, serpentiner och ALLT annat du kan tänkas behöva för att fira in det nya året. Välkommen in och fynda dukning till nyår 2024/2025 - enkelt och smidigt online!
Läs mer