Till toppen
Visa större bild

Oktoberfestkit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu behöver du inte missa höstens roligaste fest bara för att det är kyligt utomhus. Här får du en tjock mössa och en matchande halsduk med fransar i Oktoberfestens färger och mönster. Så sätt mössan på huvudet och knyt halsduken runt halsen så kan festen börja!

Oktoberfestkit inkluderar en rutig mössa och halsduk i vitt och blått. På mössan och halsduken finns ett emblem med ett gult lejon och texten Oktoberfest i vita bokstäver. Mössan och halsduken är tillverkade i polyester och finns i en storlek som passar vuxna.

Säljs i ett kit med en mössa och en halsduk.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54452 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle