Öl- & Vinsatser

Kommer du ihåg när farfar satte eget öl nere i källaren? Det luktade apa och slutprodukten smakade som en blandning av ren jäst och en möglig sirapslimpa. Det brydde sig inte farfar om. Han stjälpte gladeligen i sig hinkvis av sin egen häxbrygd. Lyckligtvis har utvecklingen gått framåt de senaste åren. Idag kan du köpa ölsatser som ger ett perfekt resultat, varje gång.

Vi säljer ölsatser från det välkända och välrenommerade märket Cooper's. Det är stor skillnad på olika märken. Vi har testat dem alla (det blev många glada kvällar på kontoret!) och kommit fram till att det är Cooper's vi ska satsa på. Hos oss på Partykungen köper du ölsatser för traditionell pilsner, lager, ale, klassisk brittisk bitter samt stout (Guinness-typ). I varje sats ingår öljäst och en lättförståelig bruksanvisning. I själva förpackningen finner du humlad malt av högsta kvalitet. Notera att du kan behöva några extra tillbehör, till exempel en vinhink, för en effektiv hembryggning.

Efter det att du har fått hem din ölsats är det bara att sätta ölet och sedan vänta tills de ädla dropparna är redo att inmundigas. Om farfar är i livet, se till att bjuda hem honom så att han får förundras över din fingerfärdighet!
Läs mer