vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Ölspel

Det finns inte mycket som får igång en fest lika mycket som ett roligt ölspel! De är perfekt att ta fram i början av förfesten för att få alla i god och festlig stämning och samtidigt höja energinivån och peppen. Det finns mängder av olika ölspel att välja mellan i vårt sortiment, du har säkert stött på en och annan sedan innan. Alla spelen är konstruerade på olika sätt, men har ett och samma mål - att ni ska få i er massor av öl, eller en annan dryck om ni så önskar. Eftersom sortimentet bjuder på ett varierande utbud finns det säkert flera som passar just dig i smaken.

En stor klassiker bland ölspel som vi svenskar har importerat från USA är det roliga "beer pong" som bjuder in till mycket skratt och drickande. Det finns flera beer pong kit i olika designer att välja mellan i vårt sortiment, och när spelet har dukats upp så gäller det att försöka hålla kvar sin pricksäkerhet, även om ölen kommer ha en del påverkan på slutresultatet. Det som är så spännande med just ölspel som dessa är att allt kan hända, börjar ena laget förlora får de dricka mer, vilket ofta resulterar i att deras skicklighet trubbas av lite. Men det är såklart inte alltid fallet, med några öl i kroppen kanske man blir bättre än någonsin och vänder hela spelet. Roligast är det ju om man ändå lyckas få i sig relativt lika stora mängder. Med beer pong kan ni dessutom bjuda in massor av vänner och köra en hel turnering. På detta vis blir det ett helt tema och engagerar mängder av vänner samtidigt. Kanske finns det till och med ett pris som väntar på det vinnande laget!

Om vi sätter beer pong lite åt sidan kommer ni kunna hitta ännu fler spännande ölspel att välja eller variera mellan. Ni kan bland annat kasta ringar på ett 6-pack och se om ni lyckas fånga en ölflaska med ringarna, eller kanske köra den stora ölutmaningen! Här testas dina kunskaper och svarar du fel på en fråga - ja då är det bara att börja dricka. Mellan frågorna finns det även en massa roliga möjligheter till aktiviteter, detta håller spelet i god fart och gör att ni får en riktigt rolig stund och kommer få riktigt svårt att lämna förfesten. Föredrar du att köra kortspel? Då hittar du även ett roligt ölspel i form av en kortlek i vårt saftiga sortiment. Kortleken har som vanligt 52 stycken kort, men istället för att bara ha de vanliga designerna, får du även uppmaningar på varje kort som du helt enkelt måste lyda. Detta ökar garanterat spänningen och blir snabbt favoritkortleken i lådan.

Vi erbjuder ett brett utbud av ölspel och arbetar konstant på att utöka vårt utbud för att göra varje fest till en lyckad stund fylld med skratt och öl. Oavsett om ni ska vara hemma och förfesta eller vill ha med er något rolig på resan kommer ett ölspel eller flera att ge er timmar av underhållning. Köp dina ölspel direkt online hos oss, vi erbjuder både snabba leveranser och riktigt fina priser för att göra varje köp hos oss riktigt trevligt. Du kan även skrolla igenom vårt utbud av ölspel för att få inspiration på vad du vill ställa till med på nästa fest!
Läs mer