vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

OLW

Är det fest eller? Klart det är! Där det finns OLW är det alltid party. Så givetvis har vi bunkrat upp med mängder av krispiga läckerheter från OLW här på Partykungen!

Klassiker som OLW Cheez Doodles och Sourcream & Onion-chips har varit självklara inslag i svenskarnas snacksskålar under fredagsmys, kalas och fester i flera decennier. Och om det är några som kan göra snacks så är det OLW. I över 50 år har det värmländska företaget levererat oemotståndligt goda tilltugg i alla möjliga former och smaker. Alla tillverkade av förstklassiga råvaror, en passion för det goda i livet och inställningen att det mesta i tillvaron bör tas med en nypa salt.

Idag är OLW en av Nordens främsta snacksproducenter och gör allt från klassiska potatischips, Naturchips, potatisskruvar, hjärtan, stjärnor, ostbågar och Cheez Ballz till popcorn, rostade jordnötter och nötmixer av olika slag. På senare tid har det även tillkommit lite nyttigare bönbågar, lins- och kikärtschips med en massa olika kryddningar, liksom chokladdoppade snacks och smarriga dipmixer för ännu fler spännande kombinationer.

Räfflade, lövtunna eller superknapriga? Salt, ost, lök eller ett sting av chili? Crunchigt, krispigt, frasigt eller sprött? Kanske lite sött? Oavsett vad du föredrar så har OLW garanterat något som faller dig i smaken!
Läs mer