Visa större bild

OppoSuits Black Knight Kostym

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
449 kr 799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Kör på svart och stilrent vid nästa kostymtillfälle så ska du se att du känner dig riktigt snygg. Den här stiliga OppoSuiten går helt i svart med en tillhörande slips. Komplettera med en skjorta i precis vilken färg du känner för - allting matchar med svart! Förutom möjligtvis bruna nyanser.

OppoSuits är den exakta motsatsen till vanliga kostymer, bortsett från kvalitet och passform. De är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar. OppoSuits Black Knight Kostym inkluderar:

 

 • En kavaj som går helt i svart. Kavajen har tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill och vid ärmslut.
 • Ett par matchande kostymbyxor med dragkedja i grenen och skärphållare. 
 • En matchande slips.
 • Finns i storlekarna: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Steven för 2 år sedan
  Inget o klaga på, storleken stämde dock var matrialet på jackan inte direkt vanligt kostym material utan lite tunnare men övrigt godkänd kostym för ett bra pris! Vill tillägga att fickorna måste sprättas upp de är inte fixade redan men det är inget svårt direkt.
  5 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen31870 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle