Visa större bild

OppoSuits Bloody Harry Kostym

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Som torped bör man alltid tänka på praktiska detaljer såsom att bära den rätta klädseln när man är ute på uppdrag. Många veteraner anser att svart är det enda rätta (eventuella blodstänk syns inte) och att man bör vara ganska alldagligt klädd (ingen onödig uppmärksamhet på grund av snygghet). Men i halloweentider är allt tillåtet, så känner du för att gå till maskeraden som en superhet, vitklädd kostymtorped så ska du göra det! 

OppoSuits är den exakta motsatsen till vanliga kostymer (bortsett från kvalitet och passform) och de är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar. OppoSuits Bloody Harry Kostym inkluderar:
 • En vit kavaj med ett mönster bestående av klarrött blodstänk. Kavajen har tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill och vid ärmslut.
 • Ett par matchande kostymbyxor med dragkedja i grenen och skärphållare. 
 • En matchande slips.
Finns i storlekarna: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.

Taggar

OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Mathias för 4 år sedan
  Kostymen var i bra kvalité jämfört med hur maskeradkläder brukar vara. Jag är 2 meter lång och väger 100 kg och tog en storlek 60. Då satt den lite som det ska på en clown. För en mer slimmad fit kunde jag ha valt storlek 58. Grymt nöjd med hur smidigt och snabbt partykungen levererade!
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Simon för 2 år sedan
  Perfekt val till Halloween. Stilren som vit kostym, vilket gjorde att blodet stack ut. Många komplimanger på krogen, haha :)
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sture för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30697 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle