Visa större bild

OppoSuits The Fresh Prince Kostym

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
449 kr 799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Vem minns inte den extremt rastlösa och felplacerade unge mannen i Bel Air som dage fter annan kkänpar sig igenom skolans bördor och familjeförhållandet till sina mycket udda kusiner? Will Smith spelade på 90-talet rollen som har samma namn som han själv. En ung grabb som flyttar från Philadelphia till Los Angeles och sin morbrors familj. Hur det går finns att se på ett antal olika plattformar.

OppoSuits The Fresh Prince Kostym inkluderar en kavaj med knappstäning framtill och vid ärmsluten, tre ytterfickor varav en vid bröstet, samt en innerficka. Även ett par matchande byxor ingår som har två vanliga fickor och bältesöglor. Ingår gör också en matchande slips.

Finns i storlek: 46-62.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... carsten för 1 månad sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34365 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle