opposuits-trendy-tartan-kostym-1
opposuits-trendy-tartan-kostym-2
opposuits-trendy-tartan-kostym-3

OppoSuits Trendy Tartan Kostym

799 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Inte nog med att kostymen är trendig, den heter till och med Trendy! Om du vill klä dig snyggt och prydligt samtidigt som du får en obotlig mängd uppmärksamhet är detta kostymen för dig! Matcha gärna med en bra frilla, en vit skjorta och ett par ståtliga boots för bästa möjliga outfit – precis som modellen på bilden! Kostymen passar utmärkt till seriösa tillfällen, men också på halloween- och maskeradfesten!

Tips: Är du ute efter att hitta kärleken på festen? Skippa zombiedräkten och "klä ut" dig i denna kostym istället! På så sätt vinner du B-rudarnas hjärta på direkten!

OppoSuits är den raka motsatsen till vanliga kostymer (bortsett från kvalitet och passform) och de är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. En matchande skjorta (som den på bilden) finns att köpa till!

Observera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar.

Fakta om OppoSuits Trendy Tartan Kostym:
  • Inkl. en kavaj, en slips och ett par byxor – alla med matchande mönster
  • Kavajen har två ytterfickor samt en innerficka
  • Skorta medföljer ej!