opposuits-united-stripes-kostym-1
opposuits-united-stripes-kostym-2

OppoSuits United Stripes Kostym

449 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Rolf-Arne
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Flott ,men savne større størrelser skulle hatt 64 i størelse
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Många fancy tillställningar och sammankomster kräver en proper och passande klädsel och kanske är det en särskild klädkod som gäller. Du står då inför ett viktigt val, att följa klädkoden eller inte alls. Väljer du det senare alternativet kan vi starkt rekommendera OppoSuits United Stripes Kostym som får dig att stå ut ur folkmassan.

Reser du till USA och ska fira nationaldagen 4th of July smälter du elegant in i den blå och röda Stars and Stripes-mängden och imponerar garanterat på det amerikanska folket när du glider runt i denna stiliga USA-kostym.

OppoSuits är den raka motsatsen till vanliga kostymer (bortsett från kvalitet och passform) och de är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar.

OppoSuits United Stripes Kostym inkluderar:
 • En kavaj med tvärgående röda och vita ränder. Kavajen har tre fickor på utsidan samt knäppning framtill och vid ärmslut.
 • Ett par blå kostymbyxor med fickor, dragkedja i grenen och hällor.
 • En blå slips med vita stjärnor.

Finns i storlekarna: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.