Orangea Peruker

Maskerad på G? Halloweenfest, eller kanske en skolpjäs? Oavsett om du planerar att klä ut dig till Pippi Långstrump, Anna i Frost, Vicke Viking, Ziggy Stardust, Mera från Aquaman, Pennywise eller den galne hattmakaren från Alice i Underlandet så har Partykungen en orange peruk som matchar outfiten. Hos oss hittar du orangea peruker i mängder av fräsiga frisyrer som gör att du kan förvandla dig till vilken cool rödtott du vill.

Här finns både långa och korta peruker i alla nyanser av orange – från vackert eldrött till lysande brandgult och det mesta däremellan. Välj mellan läckra neonorangea discoperuker, kopparfärgade showgirl-modeller med spikrak page, eldfängda skatbon, heta filmstjärnevågor, karamellsöta prinsesslockar och hårdrockarperuker med hockeyfrilla. Partykungen har fyllt lagerhyllorna med prisvärda orangea peruker för både barn och vuxna – många är dessutom licensierade och av riktigt hög kvalitet!

Ett komplett kit med orange peruk och matchande ögonbryn eller en hatt med fastsydd peruk i form av megakrulligt orange hår blir pricken över i på din Mad Hatter-utstyrsel. Vi har även orangea Vicke Viking-peruker med charmig hjälmlugg, Pippi-peruker med brandgula flätor som står rakt ut och halvflintiga clownperuker med orangea testar som står åt alla håll – perfekt till It-looken.
Läs mer