vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Orion Costumes

Orion Costumes

Oavsett som du vill gå på nästa maskerad som Byggare Bob, Anden i lampan, Snövit, Rödluvan, stora stygga vargen, en sexig vampyr, en rutten zombie, The Mad Hatter, Marilyn Monroe, Pinocchio, en krocktestdocka eller en skiva bacon så har Orion Costumes precis vad du letar efter för att fixa den perfekta looken. Du kan även förvandla din hund till påven eller klä ut din bebis till en liten byggjobbare, groda eller pirat. För de äldre barnen finns allt från Oliver Twist till Frankensteins brud att välja mellan.

Brittiska Orion Costumes startade som en maskeradgrossist, men efter att ha samlat på sig åratal av erfarenhet och kunskap om vilka typer av plagg som gick hem hos kunderna började de designa och producera egna kläder. Sedan dess har företaget fokuserat på att erbjuda högkvalitativa, originella och innovativa maskeradkostymer till schysta priser.

Idag gör Orion maskeraddräkter inom de flesta genrer för både män, kvinnor, icke binära, barn, bebisar och husdjur. Från söta, förföriska, stiliga och chica kostymer till hysteriskt roliga, småunderliga, snuskiga och riktigt läskiga Halloweendräkter – Orion har verkligen något för alla. På Partykungen hittar du ett fullfjädrat utbud av maskeradkläder, peruker, masker, accessoarer, tatueringar, fejkblod och andra tillbehör från Orion Costumes.
Läs mer