Paintglow

Om du vill maxa strålglansen och ge ett riktigt färgstarkt intryck på nästa festival, blacklightparty eller maskeradbal så är det hos Partykungen du finner den ultimata makeupen – i form av PaintGlow.

Med PaintGlows högpigmenterade UV-smink, självlysande hårfärger, ansikts- och kroppsglitter kan du svepa in dig i glimmande neon från topp till tå! Lika snyggt på nattklubben som på stranden eller till Halloween. Vi har både skimmergel på tub och löst glitter på burk i olika kulörer, texturer och effekter. UV-makeupen finns såväl i praktisk stickform som på tub i varierande konsistenser.

PaintGlow är ett innovativt brittiskt företag som har tillverkat läckra glitterprodukter, självlysande smink och UV-reaktiva färger för ansikte, kropp, hår och naglar ända sedan 2008. PaintGlows kropps- och ansiktsfärger är kosmetiskt certifierade och testas aldrig på djur. Tryggt både för stora och små – perfekt om du vill ordna ansiktsmålning på barnkalaset! I sortimentet ingår även plastfria, biologiskt nedbrytbara glitter, liksom fluorescerande färgpulver, splashfärger och FX-vätskor för större UV-partyn.

PaintGlows lättapplicerade ansikts- och kroppsfärger kommer i mängder av härliga nyanser och går att köpa både i individuella förpackningar och i kompletta set för spännande looker. Här hittar du även gnistrande ansiktsjuveler, självlysande fejkblod, flytande latex, sårvax, hudlim och annat kul som hjälper dig att fixa magiska specialeffekter till maskeraden!
Läs mer
1 träffar