paljetthatt-gangster-svart-1

Paljetthatt Gangster Svart

99 kr

Välj variant:

 • Kalle
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  snygg
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Anne
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jeg mistet en slik hatt som dette på en fest en gang, ganske sikker på at den ligger i en åker en plass på bygda. Så jeg savnet denne hatten og måtte bestille ny sånn at jeg slipper å savne den igjen. jeg har kalt den for pelle og er veldig glad i den.
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Klä ut dig till en cool gangster nästa gång du är bjuden på maskerad, men istället för en vanlig tråkig hatt på huvudet sätter du på dig denna glitterhatt. Ingen har väl någonsin fått för mycket glamour och flärd, inte ens en gangster... Den svarta partyhatten passar också perfekt att använda på finare middagar, kalas och nyårsfester. Sätt hatten på huvudet och sedan är kvällen din!

Paljetthatt Gangster Svart är en mjuk svart hatt med paljetter som glimrar. Hatten är tillverkad i materialet polyester och kommer i en storlek.

Säljs styckvis och finns i one size (vuxenstorlek).