Visa större bild

Paljettkavaj Budget Grön

first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
179 kr 399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du inbjuden till en fest med ett roligt tema och känner att dina vanliga kavajer är alldeles för enkla och stilrena? Då är det här en kavaj för dig! Med den här paljettkavajen kommer du definitivt att dra ögonen till dig på dansgolvet.

Paljettkavaj Budget Grön är en herrkavaj som finns tillgänglig i storlekarna Medium, Large och X-Large. Kavajtyget är täckt av gröna paljetter och glittrar därför effektfullt i skenet av en diskokula. Kavajen kan exempelvis användas på en fest med tema 80-tal eller en maskerad.

Kavaj för herr
Storlek: Medium, Large och X-Large
Färg: Grön

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Andreas för 2 år sedan
    Jag är 190cm lång, relativt smal och har ganska långa armar. Beställde Medium och den funkade ändå riktigt bra i armlängd. Bra passform i övrigt också, för att vara en "skoj-kavaj". Slaget på den var dock lite risigt. En extra söm som höll det på plats hade inte skadat. Det ville liksom "vika ut" sig hela tiden...
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47091 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle