Till toppen
Startsida > Teman > Tillverkare > Amscan > Papperslyktor Vilda Västern
Visa större bild

Papperslyktor Vilda Västern

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
69 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med de här papperslyktorna går det snabbt och enkelt att skapa en härlig atmosfär på en maskerad med vilda västern-tema. Bjud in alla cowboys, cowgirls och indianer du känner och ha en riktigt rolig kväll. Papperslyktorna hänger du upp i festlokalen eller varför inte ute i trädgården så att gästerna får ett fint mottagande.

Papperslyktor Vilda Västern kommer i en förpackning med tre stycken lyktor tillverkade i papper. Papperslyktorna har olika färger; en är röd, en är brun och den tredje är vit med svarta fläckar. De mäter 24 cm i diametern.

Säljs i 3-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54206 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle