Till toppen
Visa större bild

Papperssugrör Student med Boll

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 19
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Förbered en stor drink till din student och piffa med det här värdiga sugröret. Förstå att ditt barn har tagit studenten. Det är stort! Hen hoppade inte av skolan, fick tillräckliga betyg för att nå den här dagen och har skött sig så pass bra att hen får springa ut med sin klass. Det kan inte bli för mycket uppmärksamhet på den här festen. Klappa dig själv på axeln för alla oroliga stunder du har fått stå ut med. Nu är det inga fler kvartsamtal eller rektorsmöten. Skål för det!

Papperssugrör Student med Boll är ett sugrör som mäter ca 19 cm. Det är producerat i papp och räknas därmed till ett mer miljövänligt val av sugrör. Kommer i ett pack om sex stycken. Passar utmärkt på studenfirandet.

  • Mått: 19 cm
  • Antal: 6 st
  • Material: Papp

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jenny Iréne för 15 timmar sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61930 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle