Papperssugrör

Papperssugrör i alla möjliga och omöjliga färgkombinationer hittar du hos Partykungen till låga priser. Våra sugrör gör varje klunk lite roligare och festligare även om det bara är chokladen som dricks en vanlig måndagsmorgon innan skolan. Hos oss finns inga gråa dagar utan allt är värt att firas. Du väljer om du vill förgylla dagen med ett speciellt tema på dina papperssugrör, förära dagen med lite extra glitter eller slå på stort och dricka ur papperssugrör med en extra dekor. Vi kallar det för en extra knorr på tillvaron.

Inte bara vardagarna kan piggas upp med festliga papperssugrör. Ibland är det också helg och det betyder tid för festligheter. Det vet väl alla? Bjud in till en härlig maskerad på ett speciellt ämne. Kolla igenom våra papperssugrör för att hitta inspiration till nästa temafest. När du till och med har planerat ner till minsta lilla papperssugrör kan det inte bli annat än succé. Så börja skriv inbjudningskort och beställ hem ett gäng prickiga, randiga, blommiga eller glittriga varianter. Är ni många kan det bli svårt att hålla ordning på vilket glas som är vems. Då är vårt allra bästa trick både enkelt och genialt. Välj papperssugrör med olika bilder och låt alla gäster få varsitt motiv. Då blir det ordning och reda på drinkbordet. För drinkar dricks bäst och mest sofistikerat med papperssugrör. Så är det.

Alla vet att plast ofta inte är så miljövänligt men det är däremot papper. Det är en naturprodukt som efter användandet kan återvinnas. Se till att alla gäster slänger sina papperssugrör i säckar så att du slipper sortera efter festen. Du har ju faktiskt ordnat allt annat eller hur?

Alla tycker att det bästa med papperssugrör är att bubbla. Jo, så är det. Vi tror inte att det går att växa ifrån den saken. Tävla med dina barn om vem som kan blåsa de största bubblorna. Är det någon dryck som ger fler bubblor än någon annan? Vi vet inte men ska genast testa med saft, mjölk och iste. Naturligtvis matchar vi färg på papperssugröret med dryckens färg. Såna är vi.

Det är självklart inte bara till lek som papperssugrör kommer till användning. De kan vara ruskigt praktiska också. Är du på språng är det mycket mindre risk för spill om du dricker med hjälp av papperssugrör istället för direkt ur muggen. Du behöver förresten inte ens vara på språng, det räcker med att du sitter på bussen, spårvagnen eller tunnelbanan för att ditt kaffe ska skvimpa. Att få kaffefläckar på den nystrukna skjortan innan den viktiga jobbintervjun eller mötet med chefen tror vi att du vill undvika.

Att gå till tandläkaren gör vi helst inte. Däremot dricker vi gladeligen vår juice ur papperssugrör. Hur hör då detta ihop? Jo, genom att dricka juice som är frätande med papperssugrör är risken att juicen förstör tändernas emalj mindre. Hur bra? Vi får beröm av tandläkaren och kan frossa i juice och papperssugrör. Dessutom sparar vi pengar på att slippa laga så många hål. Istället går vi loss på att uppdatera vårt förråd av papperssugrör.
Läs mer