Visa större bild

Papperstallrikar Fright Night

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du sitter där på knä, utför det jobb som du älskar och som du gjort i så många år men utan att faktiskt hitta det du söker efter. Varje penseldrag i sanden är lika spännande som det förra. Hittills har du hittat smycken, redskap och diversa vardagliga föremål på den här platsen. Men det du söker efter, det du strävar efter att hitta minst en gång i din karriär lyser med sin frånvaro.
Men vänta.. vad är det där? Det är... En bit av ett kranium! Kan det vara snat? Du penslar och putsar ivrigt för att snabbare få se om det verkligen är sant, och det är det. Din dröm har kommit i uppfyllelse. Egentligen handlar den här korta historien om ett barn som sitter på halloween-kalaset och äter tårta och liksom skottar fram dödskallen under tårtan.

Papperstallrikar Fright Night är svarta engångstallrikar med ett vitt/grått motiv av en leende dödskalle med vitt snirkligt mönster i bakgrunden. Levereras i 8-pack.

Mått: Ø 26 cm.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Viktoria för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28363 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle