Meny

Papperstallrikar Fright Night

49 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Viktoria
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Lotta
  för 1 månad sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Du sitter där på knä, utför det jobb som du älskar och som du gjort i så många år men utan att faktiskt hitta det du söker efter. Varje penseldrag i sanden är lika spännande som det förra. Hittills har du hittat smycken, redskap och diversa vardagliga föremål på den här platsen. Men det du söker efter, det du strävar efter att hitta minst en gång i din karriär lyser med sin frånvaro.
Men vänta.. vad är det där? Det är... En bit av ett kranium! Kan det vara snat? Du penslar och putsar ivrigt för att snabbare få se om det verkligen är sant, och det är det. Din dröm har kommit i uppfyllelse. Egentligen handlar den här korta historien om ett barn som sitter på halloween-kalaset och äter tårta och liksom skottar fram dödskallen under tårtan.

Papperstallrikar Fright Night är svarta engångstallrikar med ett vitt/grått motiv av en leende dödskalle med vitt snirkligt mönster i bakgrunden. Levereras i 8-pack.

Mått: Ø 26 cm.